Lid worden van MSHC

Maestrichtse Studenten Hockey Club

Schrijf je nu in

Inschrijfformulier

MSHC is als studentensportvereniging aangesloten bij de sportraad MUSST. Dit betekend dat je over een lidmaatschap van UM Sport moet beschikken om te kunnen hockeyen bij MSHC. Om te kunnen hockeyen bij MSHC dien je in het bezit te zijn van de volgende lidmaatschappen: Sign Up en Sports (regulier of semester). Dit lidmaatschap kan online aangeschaft worden in de webshop op de site van UM Sport.  Je kunt je sportkaart ook gebruiken voor andere sporten, meer informatie hierover is ook terug te vinden op de site van UM Sport.

Naast de UM Sportkaart moet je je inschrijven bij MSHC. Kosten voor dit lidmaatschap bedragen dit jaar €140,- voor een heel jaar en €85,- voor een half jaar.
Aan de hand van je speelervaring en niveau  kun je in een geschikt team geplaatst worden.

Ook is er de mogelijkheid om trainingslid te worden. Je traint dan op donderdag van 20.45 tot 22.15. De kosten voor dit lidmaatschap bedragen €65,- voor een heel jaar en €35 euro voor een half jaar.

Tevens hanteren wij inschrijfgeld ter hoogte van €25,-.

Als lid van MSHC bent je verplicht om te spelen in het volledige wedstrijdtenue van MHC. Het tenue bestaat uit een witte MHC polo, donkergroene MHC broek/rok en witte MHC sokken. Dit tenue is te verkrijgen bij Relax Sport, Dorpstraat 12, te Maastricht.

Heb je nog vragen? Stuur een email naar mshc@live.nl of neem contact met ons op via de contact pagina op deze site.

 

Contact

Postadres
MSHC
Postbus 616
6200 MD
Maastricht

Bezoekadres Sportpark
Maastrichtse Hockey Club
MHC Sportpark Geusselt
Discusworp 10
6225 XP
Maastricht
043-3620217