Over MSHC

Maestrichtse Studenten Hockey Club

MSHC traint en speelt op de velden van de Maastrichtse Hockey Club (MHC) op sportpark Geusselt. MSHC is een ondervereniging van SV Circumflex, echter kunnen ook mensen die geen lid zijn van SV Circumflex lid worden bij MSHC!

Op dit moment heeft MSHC vier damesteams in de competitie. Er wordt zowel prestatief als recreatief gehockeyd. Binnen MSHC zijn er dan ook mogelijkheden voor zowel de beginnende hockeyer als de gevorderde hockeyer.

De MSHC teams trainen op maandag-, dinsdag- of donderdagavond en de competitiewedstrijden worden op zondag gespeeld. Naast deze avonden is er elke woensdagavond van 20:45u-22:15u een UM Sport inlooptraining. Deze inlooptraining is vrij toegankelijk voor alle studenten die in het bezit zijn van een UM Sportkaart met het lidmaatschap Sports van UM Sport. Dit is dan ook een goede mogelijkheid om kennis te maken met de sport, de club en haar leden.

Dit jaar heeft MSHC naast de 4 competitieteams ook een trainingsteam. Elke week wordt er op de donderdagavond getraind onder begeleiding van een enthousiaste trainer. Ideaal voor als je wilt blijven hockeyen, maar niet in het weekend de wedstrijden kan spelen!

Naast een aanwinst voor je conditie is hockey ook dé sport om optimaal van je studententijd te genieten. Dankzij je team en de door MSHC regelmatig georganiseerde borrels leer je veel andere studenten kennen en met de uitwedstrijden zie je ook nog aardig wat van het Limburgse landschap. Genoeg redenen om te gaan hockeyen dus!

Meer informatie over het lidmaatschap en het inschrijfformulier vind je op de Lid worden pagina.

 

Contact

Postadres
MSHC
Postbus 616
6200 MD
Maastricht

Bezoekadres Sportpark
Maastrichtse Hockey Club
MHC Sportpark Geusselt
Discusworp 10
6225 XP
Maastricht
043-3620217